Thursday, 13 October 2011

BERANGAN TAHAP TAK INGAT


Haluu !
Waaaaait ! Assalamualaikum :)
baru betul kan 
hehe


Nik merupakan seorang doctor merangkap pemegang saham paling banyak  kat satu hospital swasta which means it’s hers  kira Nik paling kaya antara kiteorg . Bainatul pulak jadi doctor haiwan and keje kat hospital Nik


As for me pulak , Titew jadi tauke kat situ . I mean kafetria kt situ . All type of food ada situ  jemputlah datang ye one day , Insyaallah . Nadhirah pulak jd fashion designer kat situ . Bab2 design baju semua keje die . Haha nnti habis baju pesakit penuh dgn love love . doktor punye suit pun ada love sekali yelah buy 1 m kain get 10 m free , haha jimat :)

Fahda dah kawin *jodoh die cpt * dgn Sawit  trololol dikurniakan seorang anak yang cukup comel haha masih bekerja sebagai pembuat kek and oleh kerana suaminya mempunyai ladang kelapa sawit , die hanya menggunakan minyak kelapa sawit untuk minyak membuat kek J sedap whaaat . they live happily ever after . One day one guys come to the hospital to check up andddd waaaaait tu Shinee ahh :O *Bf bainatul time form 3* OMG ! haha lama gila tak jumpaa :’) rindu kot. 

Sekarang ni die dah kerja gantikan tempat ayah die kat salah satu bangunan gergasi ditengah-tengah Bandar Kuala Lumpur which it was family die punya . So yeah die dh jd usahawan berjaya but still SINGLE . hush jarang au orang berjaya mcm die sekarang still single . Sejak daripada tu , every week die datang hospital and one day I ask him whyyy tak kawin lagi but die macam nak tak nak jawab .

Me : ‘You still tunggu jia eh ? ‘
Shinee : hmm , yeah .
Me : Mungkin ni berat bagi you tapi I kne bagitahu jugak .
Shinee : Apa dia ?
Me : Urmm , sebenarnye kan Jia dah jadi tuning orang dah….Lagi 3 bulan die akan kawin…I know ni mesti susah en buat you tapi that’s the fact
Daammmmm…
And I quickly turn around
Shinee ! Shinee ! asal nie ? Toloooong ada orang pengsan !


Lalalalaaand ! well it’s about Future dreaming o.O
Haha sengal en ? 
takpaa orang tua2 ckp kite kne berangan dulu then baru jd kenyataan , kan  ? well sometimes 
Semua ni bermula when we are soooo boring tahap maksimum which meannn malas nk belajar . actually bukan belajar lahh it’s like ada ceramah kat sekolahh . Haha sape tak bosan dengar ceramah *padahal lagi seminggu je nk PMR . 


P/s : ini hanyalah khayalan semata2 tiada berkait dgn yang masih hidup ataupun yang telah meninggal :) 

*CERITA INI ADALAH SANGAT TIDAK BOLEH PAKAI.ZAMAN DAH BERUBAH DUNIA DAH MAJU . MASING-MASING BUAT DAH ADA HALA TUJU

-Farah-