Friday, 21 October 2011

Dentist

Hello blogger :)


Good Morning it's 12 16 a.m. now .
hoho tite ngantuk tapi tite tk nk tido lagi sbb tak update blog lagi sbb rase mcm something missing je if tk ceritaa


Padi tadi , okay terpaksa ponteng sekolah .hish dahlah birthday nik :( Kesedihan yg melanda diri *jiwang kjp
sbb ada appoiment dgn dentist . kay kne bgn awal mcm nk pergi sekolah padahal appoiment pukul 9 pagi . sakai kan ? huh smpi kt situ baru pukul 8 pagi and i spend one and half hour kat situ ==' nasib baik bawak story book kalau tak rasenye dh jadi orang gila dh kat situ . okay back to the story . 
Last2 my name kne panggil dlm pukul 9.30 pagi , kay sabar jelah . hussssssh haha doctor yang panggilkan my name tu gila ahhhhh handsome kot ! 

Mom : handsome lah doctor mira tu *long smile
Me : haha yeah :D 

Masuk2 dalam bilik khas . he asked me to lie down dkt seat tuu *takkan korang tk pernah pergi jumpa dentist kot* then my face looked scare

Him : kenapa nie ? muka mcm takut je ? hari check jelah :)
Me : i only can smileee to him and tk tersampai hajat nk bls blk sbb cara die tny tu , aww                              
        sweet je ohh

Then i heard one voice 'Lagi setengah jap lagi saya tahu yang awak dh siap buat' 'pressure,pressure' the doctor said 
haha rumpanye2 yang ckp tu prof dieorg , and diorg doktor practical tu lah yg pressure semacam je tu :p

Sumpah doctor tu comel gila ohh . die pressure then smpi my teeth pun die buat gelabah semacam ohh . haha ase jugak die main tekan kuat2 my teeth he said sorry and i was like oh takpe :) . haha comel sgt tu kenapa ? :p

hahaha lame lah jugak my mouth kene jd bahan projek diorg . totally bosan ==' haha
Half an hour lepas tu baru siap . kay kite dgr je lah presentation doctor tu kat prof diee . huishh lama gila ! haha atototo tian die kne marah sbb tk buat betul and tk lengkap kan 100% . hush die byk kali kene perli oh . Padan muka :p 

then bila die dh habis kene ceramah tu i was like always just smilee . 

Him : oh gelak ehh ? :p haha
Me : hehe mesti ah dh lawak sangat takkan nk nangis kot :p
Him : ecehh pandai ehh
Me : just smiling :D



faham tak ? kalau tak faham jgn baca kay , bye :D

-Farah-