Saturday, 2 February 2013

Kelebihan Surah An-Nas & Surah Al-Falaq

                             
Assalamualaikum...



Wednesday, 16 January 2013

Senior

                  

Tuesday, 1 January 2013

To be continued...

Since January 2013 had just started , i gonna force myself to study like ALOT until the SPM is over on November (kut) . Dan kemungkinan besar , im gonna updated this blog alot . 3 bulan sekali maybe ?

Tuesday, 25 December 2012

Durian Crepe

Mata 100% tengah fokus tengok Home Alone 3 . Gaya macam orang tak pernah tengok je *padahal dah berapa ratus kali dah tengok* tiba-tiba...

Wednesday, 19 December 2012

Perancangan Allah , tiada siapa yang tahu .

                     


Mataku melirik ke arah jam dinding yang tergantung sambil mengunyah makanan . 8.30 pagi .

"Nak jogging boleh ni , dah tak hujan'' mak bersuara .

Sunday, 9 December 2012

Subhannallah .

Just want to share to you about this video . Seorang pemuda lelaki membaca al-quran ketika dia sedang koma . Masyaallah .

DELETED

Just to let you gaiss know . I recently spam few of my posts . Cause it being to annoyed and totally embarassing . Really really . Sekian dari saya :p


*Tangan atas bahu kepala tenung langit*




-Farah-

Wednesday, 28 November 2012

SijilPelajaranMalaysia *SCREAMING*



I used to be like in this picture . lol , Honestly  .

Saturday, 3 November 2012

8 September !


Spending time meeting Diana Amir , Maria Elena and bloggers (:




Saturday, 8 September 2012

Assalamualaikum (:


Dulu waktu kecik kecik datang rumah orang je salam tak kira lelaki ke perempuan sebab dah diajar untuk bersalam setiap kali berjumpa dengan orang yang lebih tua .

Saturday, 18 August 2012

Hari Raya

                                    Assalamualaikum Saudara Saudari ,
                                        Masak rendang dari siang tadi ,
                                     Maaf pantun tak berapa nak jadi ,
                                   So terima je la ye wahai putera puteri ? :p

Tuesday, 29 May 2012

Best day Evah

Assalamualaikum .
Aloha (:

18 May 2012



Im getting older on this date , hoyeah but tak la tua sangat ^^v Sweetsixteen ♥ 

First wish ! tududududududu Bainatul Najihaa :) mekaseh :p hahah bangga ? Sila la bangga wahai budak kecik !
Last person wish ! Fadhly buncit ! haha :p

Friday, 6 April 2012


Hello And Assalamualaikum (:


                                                  

Happy Birthdaay budak kecik ! ehh silap Budak bakal tinggi xD May Allah bless you always .
Thanks for being my friend merangkap Anak angkat Encik Adnan ! :p

  Nampak je kecik tapi kalau dah start gosip mengalahkan orang bagi ceramah , haha jk jk :p
First time kita nampak awak nampak macam sombong je