Friday, 6 April 2012


Hello And Assalamualaikum (:


                                                  

Happy Birthdaay budak kecik ! ehh silap Budak bakal tinggi xD May Allah bless you always .
Thanks for being my friend merangkap Anak angkat Encik Adnan ! :p

  Nampak je kecik tapi kalau dah start gosip mengalahkan orang bagi ceramah , haha jk jk :p
First time kita nampak awak nampak macam sombong je
budak ni ~ tengok tengok satu kelas time form 2 u.u Time tu mana berani nak tegur lagi , oh yaaa macam mana kita boleh tegur awak eh ?
 
                                                     The Phantom of The Opera :)

Jiaaa , Ingat lagi tak mandrem dgn Mak Lampir ? haha i bet you still remember , well biarlah rahsia kekita je yang tahu en :)

                                        
                                Hari Guru . Amik gambar dengan Cikgu Maizan . aww rindu dia :')


Teater :)


  Nak cerita apa lagi eh ? awok ingat lagi tak wok kita tengok X-Men dengan ****** ? itu pun sebab kena paksa , and sejak dari tu kita terus suka cerita x-men . Time tusyen awak selalu pakai baju macam nak pergi KLCC but awak buat tak kisah je walaupun kena perli dengan kita banyak kali .
  

Every day kalau tak call memang tak sah sampai parents sendiri pun dah tahu kalau otp tu mesti dengan Bainatul Najiha :p
 Tipulah kan bila berkawan tak pernah bergaduh even once , Bak kata pepatah Air dicincang takkan putus :) Gaduh macam mana pun akhirnya berbaik juga :)

Aweks cun naik kereta mini cooper :p
Curi gambar sat :p


Waktu 'konon konon' jogging :)


with Fahda


Thanks for being my friend ,
Thank for being my super duper sister ,
I love you infinity and beyond ♥

No one can replace you in my heart ,
Kawan dunia akhirat :')
Insyaallah .