Tuesday, 29 May 2012

Best day Evah

Assalamualaikum .
Aloha (:

18 May 2012



Im getting older on this date , hoyeah but tak la tua sangat ^^v Sweetsixteen ♥ 

First wish ! tududududududu Bainatul Najihaa :) mekaseh :p hahah bangga ? Sila la bangga wahai budak kecik !
Last person wish ! Fadhly buncit ! haha :p

Like last year birthday , in the exam pfft -.-'  Memang tak dapat tidur dengan lena ah kan lepas sorang sorang text ~
 Datang sekolah buat macam tak ada benda jadi , then tiba tiba ada orang tulis ni :

Tak tahu lah siapa yang tulis ~ but thankyou :D

Haha yang bestnyaaa kawan sendiri tak ingat birthday kayy :| uuuu the exam was hard D: idea yang mencurah curah tu hilang semua :( but past is past , terima je lah keputusan dengan redha :)

Thank you for those who giving present Nadiah , Sabrina :D Thanks to my mom for giving me beautiful neklace ♡ and buying me Cake :D

Thanks to Bainatul and Salimah , stay up untill midnight just to wish me ♥  haha dah la call serentak ! kabut kita :p

Thank for those who wishing me by texting Fatin , Nadia S , Adeleen , Amir , Fatma , Anis . terharu baca korang punya text :') tak lupa jugak yang wish kat sekolah . Ramai sangat sampai tak ingat sapa .

Thanks for the wishes orang yang rajin on twitter :)







Thanks for the wishes kaki facebook :)

http://www.facebook.com/#!/faraaahh
Terharu Teacher Ruzita nyanyi kan lagu Happy Birthday to me :') Nawwww terharu gilaa ! Thank you Teacher ! xxx

Aqylah call serious tak cam langsung suara dia , she sing happy birthday to me also , oh oh Fahdaa call omg dia ingat ! :) Just that Aini je tak call :( haa tu la duduk asrama jauh jauh lagi :|

Nadhirah and Suhaimi buat kerja tak berapa nak dajal :p haha nak buat suprised tapi tak berapa nak jadi ~ but its okayy thank you :D Nadhirah beli kek from Pistachios senang cerita tahun ni memang kek je lah tak sudah sudah . Zuhairi pun nak belanja Secret Recipe >.< *still waiting* lol


chewit kan kawan titew ? :') haha paling tak boleh lupa ada satu kejadian yang buat kiteorg gelak gila gila , yang berkenaan tu jangan marah  ^^v

Senang cerita , Terima Kasih , Thank You , شكرا , 谢谢 , शुक्रिया , 감사합니다 ,  everyone :D

* tak faham ? google translate kan ada*

**********************************THE END**************************************

-Farah-