Sunday, 13 November 2011

Dah start cuti sekolah dah :(  #storylife

Means sekarang dah jarang la jumpa kawan semua tahun depan belum tentu dapat jumpa lagi ada yang pindah , hmm . just gmbr ni jelah pengubat rinduu :/






 Location : Dewan Bandar Raya Kuala Lumpur
Kiteorg naik teksi then LRT after that jalan kaki pergi sini . Bila ingat balik rasa menyesal pulak pergi sana sbb markah tu bukan nye tlg kite dlm PMR pun anddd markah 12% je -_-
                       
Location : Padang SMK Taman Melawati
Tengah sibuk main bubble *jadi budak kecik kejap* hehe yelah after this maybe dh tk dpt rasa dh moment macam ni kan :/
                                       


Well yeahh , only this girl je yang blh dikatakan kite rapat :3 hmm thn dpn belum tentu dpt kwn mcm dieorg :/ Yelah zmn skrg susah nak cari kawan yang betul2 faham kite . Honestly tipu la kan kalau ckp ktieorg tak pernah bergaduh , Adat berkawan . Air dicincang takkan putus kan :D cuba la kalau hidup ni tak perlu ada perpisahan , kan bagus :'(



-Farah-