Saturday, 19 November 2011

Birthday Partyy !

17 November 2011 merupakan hari yg bermakna for Siti Sarah Nasir xD hehe lol semangat betul sarah nak celebrate birthday die xD



    Sarah comel xD oh oh nadia pun comel jugak :)
Gambar ni pulak before acara potong xD

Sarah makan dgn penuh khuysuk xD
                                                    
Comel je inani xD

                                           
                                                            Nadia control comel je xp


                                           
video time sarah tengah tiup lilin kat kek :) *tak tahu la blh ke tak play :/

Nadia Syahirah :) hohoho cerita die mcm ni , die kene balik awal and that time mak die dah call sbb mak die dah smpi pula la gelabah takut kene marah sampai makan kek pun tk tenang , lawak betul tgh nadia time die tgh gelabah mungkin ni kot yang pijol blh terpaut dgn die xD hehe gambar ni comel okay nadia :) 
                                                   

Oh oh kite still ingat time tgh tunggu semua kawan2 sarah dtg then suddenly ayah sarah ckp 'where's your boyfriend  ?' then sarah jawab 'i don't have boyfriend' lol then semua cam wow yeke sarah yeke :) haihhh what a happy family there are :3




Kesian tengok adik sarah kene buat bbq by himself , tpi adk die tak merungut pun , lol nice brother :)


 Inani mesti ada kat semua gambar xD hehe 

Lol actually tak byk benda pun nak ckp kat sini yeah sbb birthday girl sibuk layan tetamu lain , sokay :) 

Happy Belated Birthday Sarah !