Wednesday, 16 November 2011

Movie

SUDUGARFU :D


baru tgk tadi :3 hehe i know cerita tu dh lama dah but baru nak tgk , biar la suka hati aku laaa -_-
Tehehe cerita tu awwww, cweet cangat :3 hehe

Walaupun garfu selalu cakar2 mcm kucing tapi sudu dan garfu sangat memerlukan antara satu sama lain :3 hik hik just like friendship , gaduh teruk mcm mana kalau dh nama pun kawan mesti akan memerlukan sesama sendiri balik , trust me ! even tak rapat mcm dulu .

                   

                             

-Farah-